Loading...
Donateurs 2019-10-09T13:02:24+01:00

Donateurs

Wij zijn vrienden van Roemenië. Door onze activiteiten in Nederland en Noordoost Roemenië proberen wij het lot van zwakkeren, vooral sociaal geïsoleerde ouderen, te verlichten. Wij participeren in een lokaal project, genaamd Meals on Wheels. Daarvoor hebben wij geld nodig. Aan onze activiteiten geven wij ongeveer 15.000 euro per jaar uit. Het grootste deel van dat geld komt van onze donateurs.

Als u nog geen donateur bent, kunt u dat natuurlijk ook worden. Dan weet u, dat u geld geeft voor een goed doel. En u weet ook zeker, dat er niets aan “de strijkstok” blijft hangen. Al sinds 2001 lopen onze projecten, en we hebben de ambitie om nog jarenlang door te gaan. Continuïteit is dus verzekerd. En onze stichting heeft sinds 2008 een zogenaamde ANBI-status. Dat betekent dat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling zijn. En dat betekent ook, dat giften aan onze stichting van de inkomstenbelastingen kunnen worden afgetrokken. De Belastingdienst heeft onze stichting die status gegeven, omdat wij aan alle vereisten voldoen. Dat maakt giften extra aantrekkelijk voor u.

Steun ons!

U kunt ons met een eenmalige gift steunen, maar u kunt ons natuurlijk ook steunen met een periodieke, bijvoorbeeld maandelijkse gift. Alle giften zijn welkom. Wanneer uw belangstelling is gewekt voor onze stichting, neem dan contact met ons op.

Neem contact op!